For sider merket "Kilde for deler av innholdet på denne side er: Wikipedia"

Kilde for deler av innholdet på dette sider merket med "Kilde for deler av innholdet på denne side er: Wikipedia" er Wikipedia og dette innholdet er tilgjengelig under GNU Free Documentation License. Les mer her: GNU Free Documentation License. Alt innhold som er definert og tilgjengelig under GNU Free Documentation License kan dermed fritt kopieres, distribueres og bearbeides så lenge dette skjer under GNU Free Documentation License. Alt innhold som ikke er basert på kilden Wikipedia er kopibeskyttet og opphavsrett tilhører Coyo Software Ltd.

 

Design, logo og grafiske elementer

Design og logo er kopibeskyttet og opphavsrett tilhører Coyo Software Ltd. Grafiske element som benyttes på enkelte av våre nettsted fra Microsoft Clip Gallery eller Microsoft Clip Organizer som er som er benyttet er gyldig for bruk på dette nettstedet gjennom at både nettsteds eier og drifts og vedlikeholder har gyldig lisens for dette fra Microsoft. Disse elementene kan således ikke kopieres eller distribueres uten godkjennelse fra Microsoft Corporation, for mer informasjon om vilkårene for bruk fra Microsoft kan du lese her: Microsofts vilkår for bruk og opphavsrett. For bilder fra Wikipedia foreligger egne vilkår og informasjon om dette kan du lese dette: Wikipedia Opphavsrett.

 

Registrerte varemerker© og TradeMarks™

Wikipedia® er et registrert varemerke for Wikimedia Foundation, Inc og startpageABC.com™ og Coyo Software™ er TradeMarks fra Coyo Software Ltd, Microsoft®, Microsoft Clip Gallery og Microsoft Clip Organizer er registrerte varemerker og Trademarsk fra Microsoft Corporation. Omtalte varemerker, produkter, tjenester o.l. kan være registrerte varemerker eller varemerker eid av andre og tilhører sine respektive eiere.

 

Innsamling av personlige opplysninger

På enkelte av nettstedene som eies eller driftes av Coyo Software Ltd eller et av våre datterselskap ber vi deg om å oppgi personlige opplysninger, for eksempel e-postadresse, navn, hjemme- eller jobbadresse eller telefonnummer. Vi kan også samle inn demografisk informasjon, for eksempel postnummer, alder, kjønn, preferanser, interesser og favoritter. Hvis du velger å kjøpe noe eller abonnere på en betalt tjeneste, vil vi be om ytterligere informasjon, som kredittkortnummer og fakturaadresse, som brukes til å opprette en faktureringskonto hos Coyo Software Ltd.

 

Det kan hende at vi samler inn informasjon om din bruk av våre nettsteder og tjenester. Vi kan for eksempel bruke webanalyseverktøy på webområdet vårt til å hente mer informasjon fra webleseren din, inkludert området du besøkte direkte før du besøkte vårt, søkemotoren(e) og nøkkelordene du brukte for å finne siden vår, tilleggene til leseren og leserens bredde og høyde. Vi kan også bruke teknologier, for eksempel informasjonskapsler og sporingsbilder, for å samle inn informasjon om hvilke sider du har vært inne på, koblingene du har klikket på, og andre handlinger du har utført på nettstedene og tjenestene våre. Vi samler også inn en del standardinformasjon som nettleseren din sender til alle nettstedene du går inn på, for eksempel informasjon om IP-adresse, type nettleserleser og språkversjon, tidspunkt for tilgang og adresser til henvisende webområder. Vi leverer også annonser og tilbyr webanalyseverktøy på tredjeparts websteder og -tjenester, og vi kan også samle inn informasjon om sidevisninger på disse tredjepartsområdene.

   

For at vi skal kunne tilby deg en mer konsekvent og personlig tilpasset opplevelse i bruken av våre nettsteder og tjenester, kan informasjon som samles inn via én av våre tjenester, slås sammen med informasjon som er samlet inn via andre av våre tjenester. Vi kan også supplere opplysningene vi samler inn, med informasjon som er innhentet fra andre selskaper. Vi kan for eksempel bruke tjenester fra andre selskaper som gjør det mulig for oss å finne et bestemt geografisk område på grunnlag av IP-adressen din, slik at vi kan tilpasse enkelte tjenester til ditt geografiske område.

 

Bruk av personlige opplysninger

Coyo Software Ltd og våre datterselskap samler inn og bruker personlige opplysninger til å drive og forbedre våre nettsteder og tjenester. I denne bruken inngår å levere mer effektiv kundeservice, gjøre områdene eller tjenestene enklere å bruke ved at du slipper å angi de samme opplysningene gang på gang, utføre undersøkelser og analyser for å forbedre våre produkter, tjenester og teknologier, samt vise innhold og annonser som er tilpasset dine interesser og preferanser.

 

Vi bruker også dine personlige opplysninger til å kommunisere med deg. Vi kan sende tjenestemeldinger, velkomstbrev,påminnelser, informasjon og kunngjøringer. Enkelte av våre tjenester kan sende periodiske medlemsbrev som anses som en del av tjenesten. Vi kan også fra tid til annen sende deg undersøkelser eller markedsføringsbrev for å informere deg om andre produkter eller tjenester fra Coyo Software Ltd, våre datterselskaper eller samarbeidspartnere.

 

Deling av personlige opplysninger

Med unntak av det som er beskrevet i denne erklæringen, vil vi ikke utlevere dine personlige opplysninger utenfor Coyo Software Ltd og våre datterselskaper, uten ditt samtykke.

 

Enkelte av Coyo Software Ltd og våre datterselskapers tjenester kan være sammenmerket, det vil si at de tilbys i samarbeid med et annet selskap. Hvis du registrerer deg for eller bruker slike tjenester, kan både Coyo Software Ltd, våre datterselskap og det andre selskapet motta informasjonen som samles inn i forbindelse med de sammenmerkede tjenestene.

 

Vi kan åpne eller utlevere informasjon om deg, inkludert innholdet i kommunikasjonen din, for å kunne: (a) rette oss etter lovgivningen eller svare på lovlige forespørsler eller juridiske pålegg; (b) beskytte rettigheter eller eiendom som innehas av Coyo Software Ltd eller våre datterselskap, inkludert håndhevelse av våre avtaler eller retningslinjer som regulerer din bruk av tjenestene; eller (c) handle i god tro om at en slik tilgang eller utlevering er nødvendig for å beskytte den personlige sikkerheten til ansatte eller -offentligheten.

 

Eksterne kilder

For sporingsbilder, informasjonskapsler o.l. som er levert av våre samarbeidspartnere eller på nettsteder som du blir ført til gjennom å klikke på lenker på våre nettsider er Coyo Software Ltd og våre datterselskaps ikke ansvarlig for personvernpraksis eller innholdet og dette gjøres således på eget ansvar.

 

Kommunikasjonspreferanser

Du kan stanse all levering av fremtidig markedsføring på e-post fra det aktuelle nettstedet ved å følge instruksjonene for dette i e-posten du mottar.

 

Visning av annonser

Mange av webområdene og de elektroniske tjenestene vi og våre partnere tilbyr, støttes av annonser. Når vi viser annonsene til deg, plasserer vi en informasjonskapsel på datamaskinen din for å gjenkjenne datamaskinen din hver gang vi viser deg en annonse. Ettersom vi kan vise annonser på mange forskjellige webområder, kan vi kompilere informasjon over tid om hvor du er, eller om andre som bruker datamaskinen din, som har sett på og/eller klikket på annonser vi viser. Vi bruker denne informasjonen til å forutsi hva som er dine kjennetegn, interesser eller preferanser, og til å vise målrettet reklame som vi tror kan være av interesse for deg. Vi kan også knytte denne informasjonen til ditt neste besøk, kjøp eller annen aktivitet på nettsidene til andre annonsører, for å vurdere hvor effektive annonsene er.

 

Selv om vi kan bruke en del av informasjonen vi samler inn for å tilpasse annonsene vi viser, har vi utformet systemene våre til å velge annonser som bare er basert på data som ikke identifiserer individuelle brukere, verken personlig eller direkte. Vi kan for eksempel velge annonsene vi viser, i henhold til visse generelle interessekategorier eller segmenter, basert på (a) demografiske data eller interessedata, inkludert alle data du skrev inn da du opprettet en konto (for eksempel alder, postnummer eller kjønn), demografiske data eller interessedata fra andre firma, og en generell geografisk plassering som hentes fra IP-adressen, (b) hvilke sider du har vært inne på, koblingene du har klikket på når du bruker nettside - og tjenestene til Coyo Software, datterselskap eller samarbeidspartnere.

 

Alle annonser som ikke er ikke er for egne produkter eller tjenester bruker vi eksterne leverandører og vår personvernerklæring gjelder KUN egne tjenester. Når du oppgir informasjon til eksterne leverandører eller klikker på hyperkoblinger som fører deg til andre nettsteder er dette på eget ansvar

 

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Coyo Software Ltd og våre datterselskap bruker informasjonskapsler på våre nettsteder, også kalt "cookies", for å gjøre det mulig å logge på tjenestene våre og gjøre opplevelsen på nettet mer personlig. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som plasseres på harddisken av en webserver. Informasjonskapsler inneholder informasjon som senere kan leses av en webserver i det domenet som utstedte informasjonskapselen til deg. Informasjonskapsler kan ikke brukes til å kjøre programmer eller overføre virus til datamaskinen din.

 

Vi bruker også informasjonskapsler til å forenkle påloggingsprosessen. E-postadressen din kan for eksempel være lagret i en informasjonskapsel som blir liggende på datamaskinen etter at du har logget deg av. Denne informasjonskapselen gjør at e-postadressen kan fylles ut automatisk, slik at du bare trenger å skrive passordet neste gang du logger deg på.

 

Du har mulighet til å godta eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettlesere godtar automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis angi i nettleseren at du ikke godtar informasjonskapsler hvis du foretrekker det. Hvis du velger å ikke å godta informasjonskapsler, kan det hende at du ikke kan logge deg på eller bruke deler av våre nettsted og tjenester som er avhengige av slike kapsler. Hvis du velger å godta informasjonskapsler, har du også muligheten til å slette informasjonskapsler som du har godtatt, senere.

 

Bruk av sporingsbilder

Coyo Software Ltd og våre datterselskaps nettsteder kan inneholde en type elektroniske bilder som kalles websignaler eller "beacons" - noen ganger kalles de også enkeltpiksels-GIF - som kan brukes til å bidra til overføringen av informasjonskapsler på webområdene våre og lar oss telle brukerne som er inne på sidene, samt å levere fellesmerkede tjenester. Vi kan legge inn sporingsbilder i e-post eller nyhetsbrev for å finne ut om meldingene er åpnet eller om det er gjort mer med dem.

 

Coyo Software Ltd og våre datterselskap kan også bruke sporingsbilder fra tredjeparter til å hjelpe oss å sette sammen akkumulert statistikk over effektiviteten til markedsføringskampanjene våre eller annen virksomhet på sidene våre. Vi kan også samarbeide med andre selskaper om å plassere sporingsbilder på deres områder.

 

Vi gjør oppmerksom på at våre vilkår og personvernpraksis ikke omfater reklame levert av tredjepart og som kan medføre at sporringsbilder og informasjonskapsler lagres. Informasjon om vilkårene til den enkelte av våre samarbeidspartnere finner du på nettsidene til den enkelte. Oversikt over våre samarbeidspartnere finner du her: Samarbeidspartnere.

 

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi vil fra tid til annen oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile endringer i våre tjenester og tilbakemeldinger fra kunder. Når vi legger ut endringer i denne erklæringen, vil vi også endre datoen under "Sist oppdatert" øverst i denne erklæringen.

 

Annonsere på våre sider

De fleste annonsene på våre nettsted og portaler leveres av nasjonale og internasjonale reklamenettverk, men vi tilbyr også enkelt annonser, firmapresentasjoner og omtale for de som ønsker dette. For mer informasjon om annonsering på våre nettsted og portaler finner du her: Annonser hos oss.

Dette nettstedet er laget med GoOnline XP Professional